دوشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٦
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
»
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
صفحه اصلي > اخبار بیمارستان 
  • کارگاه آموزش خانواده با حضور خانم دکتر اناری دخت متخصص اعصاب و روان
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار...

  • همایش دیابت در انار
    به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان انار...

  • هفته وحدت بر مسلمین جهان مبارک باد
    روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار

  • همایش ریگ نوردی بمناسبت هفته دیابت در انار
    بمناسبت هفته دیابت همایش ریگ نوردی با حضور کارمندان و عموم مردم برگزار شد...

  • انجام فشارخون و BMI کارکنان شهرداری انار بمناسبت هفته دیابت
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان...

  • پیاده روی پرسنل بهداشت و درمان انار بمناسبت هفته دیابت
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار...

  • جلسه آموزشی بمناسبت هفته دیابت در امین شهر
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار...

  • برگزاری جشنواره غذا بمناسبت هفته دیابت
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار...

  • برگزاری جلسه شورای بهداشتی مرکز جامع سلامت شهید باهنر
    این جلسه سه شنبه 96/8/22 در شبکه بهداشت و درمان برگزار شد...

  • نظارت بهداشت محیط بر 9000 غذای نذری در اربعین امسال
    به متن کامل خبر مراجعه فرمائید...



  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری همایش دیابت در تالار میلاد گلشن

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار:

همایش دیابت با حضور عموم مردم و به همت مرکز خدمات جامع سلامت گلشن و خیر محترم حاج علی جدیدی و شورای اسلامی گلشن عصر جمعه 17 دیماه 95 در تالار میلاد گلشن برگزار شد .

دکتر عسکر فراشاه متخصص طب سنتی از یزد در این همایش به بیان مطالبی در خصوص تغذیه و دیابت پرداختند

ایشان ضمن بیا ن دستورات کلی در مورد تغذیه ، مزاج هر فرد را با توجه به منطقه زندگی در تغذیه مهم دانسته و خوردن نان سبوس دار ، خرما و کشمش بجای قند و عسل و نبات بجای شکر ، میوه و سبزی تازه ، زیتون و روغن زیتون همراه غذا ، پنیر و گردو در شب ، هفته ای سه مشت آجیل ( بادام-گردو-فندق) به همین ترتیبی که گفته شده را جزء غذاهایی نام بردند که باید میل شوند

دکتر عسکر فراشاه همچنین تغییر عادات غذایی و کنترل استرس را نکته مهمی در کنترل دیابت دانسته و غذاهای سرد و گرم را معرفی و خوردن غذا با مصلحات را تاکید نمودند از جمله برنج با زیره سیاه و شوید، پنیر با گردو، شیر با خرما و عسل، تخم مرغ با دارچین

در پایان این همایش به سئوالات مختلف شرکت کنندگان در همایش توسط دکتر عسکر فراشاه پاسخ داده شد.

 

 

 


١١:٠٨ - 1395/10/18    /    شماره : ٥٦٥٩    /    تعداد نمایش : ٢٩٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 9150
 بازدید امروز : 336
 کل بازدید : 84622
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 0.3500
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان